Кава – це історія, історія – це кава

Уже вп’яте Київ приймав «KYIV COFFEE FESTIVAL VOL.», щорічне свято «кавотворців» і «кавоманів». Щоб укотре накликати з усієї України шанувальників духмяного напою, розкрити можливості вітчизняних кав’ярень і розкрилити таланти митців-баристів.

Кожен, хто у ті дні побував на столичному «Арт-заводі Платформа», не залишився без своїх улюблених смаколиків і «своєї» кавусі: тут було де розгулятися! Навіть найвитонченішим смакам кавових гурманів: од капучино і латте, до альтернативної кави. Розмай сортів і варіацій цього популярного напою. Гостей івенту очікувала серія справжніх кавових змагань від міжнародної організації Speciality Coffee Association: Championship Of Barista (класика), Coffee Roastering Championship (обсмажування), BrewersCup (альтернативні методи заварювання кави).

Та й погоду наче замовили: відвідувачі й учасники фестивалю розкошували просто неба, у щедрому весняному теплі, насолоджувалися живою музикою і співом відомих виконавців «ALYOSHA» та Євгена Хмари.

Понад 40 кав’ярень, 55 точок фуд-корту й алеї десертів, де було «майже все» – навіть гранульоване морозиво та безглютенові пироги… І, звісно ж, наповнений жагою змагання чемпіонат, і захоплюючі лекції від гуру кави та спонсорів фестивалю. Кожна випита філіжанка кави – це нова історія, нові відчуття… Це присмак гіркого шоколаду, цитрусові нотки, аромат мигдалю… Це нові почуття, нові знайомства. А кожна історія – це пошук: нових місць, смаків, новочасних неперевершених вражень… Щоразу від ковтка терпкого бадьорого трунку.

Loading...

Напишіть відгук

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company