Наш борщ у Ризі

«Смачно, як у бабусі!» – головний рецепт наших землячок, які відкрили у Латвії ресторан української кухні «Stock Pot» і допомагають ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у фейсбуці  заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк. Посланниця українського парламенту написала, що радо познайомилася «з командою, яка так смачно готує, вкладає свою душу в цю справу та поширює українські кулінарні традиції в Ризі». І додала: на перші зароблені гроші ресторатори придбали і передали нашим військовим позашляховик і партію гуманітарного вантажу.

Серед мешканців Риги, сповіщає пані Кондратюк, цей заклад має назву «Український борщ». Адже саме ця страва, а також вареники та сирники найчастіше замовляють відвідувачі ресторану.

У «Stock Pot» працюють українки з числа переміщених осіб під керівництвом Тетяни Веребової з міста Кропивницький. З відкриттям закладу і працевлаштуванням допомогли волонтер Гіртс Славіньш та власник приміщення Річард Джонсон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company