Новий гастросимвол столиці

Уже нинішнього року гастрономічні туристи, які гостюватимуть в Києві, матимуть змогу ласувати не лише котлетою по-київськи чи київською перепічкою, а й кулінарною новинкою – столичним диво-пирогом.

«Ми створили нову страву Kyiv Pie. Над нею працювали найкращі кухарі України, – цитує начальницю управління туризму та промоцій Марину Радову сайт Київської міськдержадміністрації.

Представниця київської влади сподівається, що «пиріг об’єднає українські традиції і сучасні тренди та допоможе столиці в розвитку гастротуризму».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company