Смачний посуд

Австралійський стартап «Good-Edi» випустив одноразові їстівні скляночки. Анійо Рахебі й Кетрін Гатчинс вигадали їх під час прогулянки, коли побачили смітник, забитий пластиковим посудом.

Еко-склянки можуть 40 хвилин утримувати напій гарячим. А холодним – 8 годин. На смак нагадують вівсяне печиво. Якщо ж вам не смакуватиме тара, її можна викинути: завдяки натуральним складникам вона розкладеться і не забруднюватиме довкілля.

Поки що новинку можна скуштувати лише в Австралії. Втім схожий винахід інші компанії вже запустили в Латвії та Болгарії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company