«Швидку їжу» готуватимуть повільніше

«McDonald’s» дещо змінив процес приготування гамбургерів і додав нові, м’якші булочки. І цим власники бренду започатковують перезапуск, який завершать до 2024 року, повідомило видання «Nation’s Restourants News».

Компанія оголосила, що тепер до їхніх традиційних страв додаватимуть більше соусу «Біг Мак», цибулю смажитимуть водночас з котлетою, а процес приготування уповільнять, щоб сир плавився якісніше.

Зміни вперше були запроваджені на кількох міжнародних ринках, зокрема в Австралії, Канаді та Бельгії. А тепер розгортаються в мережах західного узбережжя Америки і – в Лос-Анджелесі, Сіетлі, Портленді, Сан-Франциско, Сакраменто, Феніксі, Лас-Вегасі, Солт-Лейк-Сіті, Денвері, Бойсе, Тусоні та навколишніх містах. До кінця наступного року технологію приготування страв оновлять по всіх Сполучених Штатах.

За словами представника компанії, жодних змін щодо постачальників чи обладнання не вноситимуть, а тому новації не «накрутять» ціни. Утім ціну на страви правлять самі ресторани «McDonald’s», отже вона може відрізнятися.

Востаннє популярна мережа швидкої їжі внесла зміни у свої бургери 2018 року: тоді Quarter Pounder із сиром почали готувати на замовлення зі свіжої яловичини, а до гамбургерів перестали додавати штучні ароматизатори, барвники та консерванти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company