Японці нагородили борщ

На фуд-освітньому форумі та кулінарному конкурсі «World Chef King Summit» в Японії український борщ отримав нагороду як найкраща національна страва з місцевих продуктів.

Дмитро Марценюк, шеф-кухар українського ресторану в Нью-Йорку та амбасадор українського борщу у США, який представляв Україну на цьому зібранні кулінарів, написав в інстаграмі:
«Везу ще одну перемогу України!!! Японія влаштувала теплу зустріч та дуже насичений графік. Багато емоцій і вражень від моєї поїздки. Наші люди – це шалена підтримка і надзвичайна сила!».

Кошти, зібрані українцями під час форуму, передадуть для Збройних сил України та для придбання теплогенераторів нашим військовим.

Джерело: https://pik.net.ua/2022/11/18/otrymav-nagorodu-v-yaponiyi-otsinyly-ukrayinskyj-borshh-foto/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company