Закарпатський контабас

Колишній боєць Роман Пелех випадково знайшов у старій закарпатській хатині 90 літрів витриманого контабаса – стародавнього українського алкогольного напою на основі бруньок смородини. Разом з братом вони налагодили його виготовлення, ставши єдиними виробниками цього продукту в Україні.

Вартість однієї пляшки закарпатського контабаса – 1500 грн, лімітована серія – 500 тисяч. Високу ціну напою пояснюють затратною технологією заготівлі бруньок: кущі смородини після цієї процедури цілий сезон відновлюються.

З початку великої війни контабас не виготовляли. Роман служив у ЗСУ, отримав поранення і довго лікувався. Після виходу в запас відновив виробництво напою.

Молодий контабас вже можна скуштувати в кількох закладах Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company