«Висока кухня» серед обстрілів

Учасниця проєкту «Майстер Шеф: професіонали» одеситка Лідія Корнієнко з перших днів повномасштабної війни разом зі своєю командою «OMI Food» готує страви для наших воїнів. З наявної провізії. Про це розповідає інформаційне видання «Український південь».

Команда кухарів працює без вихідних, до Лідії приєдналася сестра Олена. Допомагають «годувальникам» (так щиро називають волонтерів військовики) тилові підрозділи військової частини: підвозять продукти.

Досвід з проєкту дався взнаки: з однотипних продуктів Лідія з колегами вигадують справжні кулінарні шедеври.

Якось за обідом Лідія сказала воїнам: «Принесіть нам росіян – ми зробимо з них фарш, у нас є промислова м’ясорубка». Ці слова відтоді стали у військовій частині крилатими.

Нині Лідія разом зі своєю командою готує страви для 300 військових, а після перемоги планує провести свій «Майстер Шеф», де зможуть показати, на що здатні не лише на полі бою, але й за плитою, наші хлопці та дівчата із ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company